Puunkaatoa yli 20 vuoden kokemuksella

PUUNKAATO helsinki, Espoo ja kauniainen

Onko pihallasi puu, jonka haluaisit kaadattaa pois auringonvalon tieltä? Vai onko jokin tonttisi puu niin huonossa kunnossa, että pelkäät sen kaatuvan seuraavassa myrskyssä? Toteutamme asiakkaillemme sekä puunkaadot että kantojyrsinnät turvallisesti. Toimialueemme kattaa Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja muun pääkaupunkiseudun, mahdollisuuksien mukaan myös saariston.

Puunkaato: Toteutamme puiden kaadot ammattitaitoisesti yli 20 vuoden kokemuksella ja osaamisella. Hoidamme myös ongelmapuiden kaadot puun ja ympäristön erityispiirteet huomioiden.

Puiden kuntoarviot: Tarjoamme myös asiantuntevat puiden kuntoarviot. Erilaiset sienet, rakennusprojektit ja vaativat sääolosuhteet voivat huonontaa puiden kuntoa. Huonokuntoinen puu on vaaraksi rakennuksille ja sen asukkaille. Selvitä pihasi puiden todellinen kunto ajoissa!

Puiden poiskuljetus: Puiden kaadon jälkeen kuljetamme tarvittaessa puut pois pihalta tai tontilta. Muistathan, että kaadetuista rungoista saat helposti takkapuita pitkän talven varalle.

Kantojyrsintä: Rungon poiskuljetusten jälkeen jyrsimme myös kannot pois pihaasi rumentamasta. Toteutamme kantojyrsinnän laadukkaasti, sillä emme tahdo aiheuttaa ylimääräistä vahinkoa pihallesi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous  >>

LAADUKAS PUUNKAATO koko pääkaupunkiseudun alueella

Laadukas ja turvallinen puunkaato alueella Helsinki, Espoo, Kauniainen ja koko Pääkaupunkiseutu.