Ammattitaitoiset puunkaatopalvelut –

turvallista puunkaatoa ja arboristipalvelua yli 20 vuoden kokemuksella

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

PUUNKAATO HELSINKI, ESPOO JA VANTAA

 

Onko pihallasi puu, jonka haluaisit kaadattaa pois auringonvalon tieltä? Vai onko jokin tonttisi puu niin huonossa kunnossa, että pelkäät sen kaatuvan seuraavassa myrskyssä?

 

Toteutamme asiakkaillemme sekä puunkaadot että kantojyrsinnät turvallisesti. Toimialueemme kattaa Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun, mahdollisuuksien mukaan myös saariston.

 

Puunkaato

 

Toteutamme puiden kaadot ammattitaitoisesti yli 20 vuoden kokemuksella ja osaamisella. Hoidamme myös ongelmapuiden kaadot puun ja ympäristön erityispiirteet huomioiden.

 

Puiden kuntoarviot

 

Tarjoamme myös asiantuntevat puiden kuntoarviot. Erilaiset sienet, rakennusprojektit ja vaativat sääolosuhteet voivat huonontaa puiden kuntoa. Huonokuntoinen puu on vaaraksi rakennuksille ja sen asukkaille. Selvitä pihasi puiden todellinen kunto ajoissa!

 

Puiden poiskuljetus

 

Puiden kaadon jälkeen kuljetamme tarvittaessa puut pois pihalta tai tontilta. Muistathan, että kaadetuista rungoista saat helposti takkapuita pitkän talven varalle.

 

Kantojyrsintä

 

Rungon poiskuljetusten jälkeen jyrsimme myös kannot pois pihaasi rumentamasta. Toteutamme kantojyrsinnän laadukkaasti, sillä emme tahdo aiheuttaa ylimääräistä vahinkoa pihallesi.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

Metsäpalvelu Kesti Pertti

Tilhipolku 1 A

00730 HELSINKI

Puh. 0400 797 651

metsuri.pkesti@elisanet.fi

 

Kotisivut ja hakukoneopitmointi: Mainostoimisto Expy Oy, Turku

Kotisivujen graafinen suunnittelu ja toteutus: Mainostoimisto Grand Art Oy, Turku